Akustika susreće umjetnost – predstavljamo VicShape 3D

VICOUSTIC NOVOSTI

Novi proizvodi - VicShape 3D i VicShape 3D Duo - uvode akustički tretman prostora u svijet uokvirenih reljefnih art panela, kombinirajući znanje i iskustvo s inovativnim dizajnom portugalskog proizvođača akustičnih rješenja Vicoustic.

 

Vicoustic je proizveo panel koji spaja umjetnost s akustičnim svojstvima. Jedan panel VicShape 3D i dva panela VicShape 3D Duo su reljefni umjetnički paneli izrađeni od tri sloja zvučno-upijajućeg PET-a visoke gustoće uramljeni u visokokvalitetni vrhunski okvir od prirodnog hrastovog furnira.

 

 

Umjetnički 3D dizajn ovih geometrijskih zidnih skulptura unosi moderni šarm u svaki interijer kombinacijom apstraktnih umjetničkih linija, što ih čini optimalnom dizajnerskom kolekcijom za hotele, restorane i privatne prostore.

 

VicShape 3D paneli mogu se rasporediti pojedinačno ili paralelno kao diptih, ili čak triptih dodavanjem jednog panela s dva dvostruka panela. Možete kreativno reorijentirati različite panele kako biste stvorili svoje "vlastito" umjetničko djelo.

 

Održivi paneli od PET-a visoke gustoće

 

 

Dostupni u crnoj i sivoj boji, VicShape 3D paneli su kombinacija tri preklapajuća izrezana sloja od 12 mm maksimalne debljine 36 mm, koji su izrađeni od PET HD, VicPET vune visoke gustoće - netkanog tekstila proizvedenog uglavnom od recikliranih plastičnih boca, što rezultira održivim izborom za projekte zelene gradnje.

 

VicPET Wool je materijal niske emisije s izvrsnim akustičnim performansama, dizajniran za rad prvenstveno na srednjim i visokim frekvencijama, a sve to s dodanom vrijednošću PET HD-a koji ima rubove u istoj boji kao i cijeli panel.

 

VicShape 3D i dva panela VicShape 3D Duo dostupni su u veličini 1160x595x52mm. Panele se lako postavlja na zid pomoću priloženog nosača za vješanje, baš kao i uobičajene umjetničke panele.

 

VicShape 3D - Grey (1 kom)

 

VicShape 3D - Black (1 kom)

 

VicShape 3D Duo - Grey (2 kom)

 

VicShape 3D Duo - Black (2 kom)

 

Stranica proizvođača: www.vicoustic.com