help

Jamstvo

SVI NOVI PROIZVODI KUPLJENI U AUDION d.o.o. IMAJU GARANCIJU DVIJE GODINE, OD DATUMA IZDAVANJA RACUNA.

UVJETI JAMSTVA

Jamstveni rok tece od dana prodaje i vazi 2 godine samo uz predocenje originalnog racuna o kupnji.
Audion d.o.o. jamci da ce proizvod funkcionirati besprijekorno i da cemo odstraniti sve nedostatke i kvarove na proizvodu koji bi bili posljedica tvornickih gresaka i koji bi nastali u jamstvenom roku, pri normalnoj upotrebi proizvoda i postivanju svih tehnickih naputaka.
Ako popravak ne bi bio izvrsen u roku od 45 dana, proizvod cemo zamijeniti novim. U slucaju da popravak u jamstvenom roku traje duze od 10 dana jamstveni rok se produzuje za onoliko dana koliko je trajao popravak.

U slucaju da je proizvod potrebno poslati ovlastenom servisu ili generalnom distributeru, molimo vas da:
a) Proizvod bude zapakiran u originalnoj tvornickoj ambalazi, koja mora biti u dobrom stanju prilozite racun ili kopiju istog.
b) Troskove dostave do servisa i natrag snosi kupac.

Ostecenja koja mogu nastati uslijed transporta robe moraju biti prijavljena prodavacu i to najdulje u roku od dva dana. Reklamacije po isteku tog roka na zalost ne uvazamo.

JAMSTVO NE OBUHVAĆA

- Ostecenja koja mogu nastati uslijed pada ili upotrebe sile
- Ostecenja koja je prouzrocila "treca" osoba
- Jamstvom nisu obuhvaceni dijelovi koji se smatraju potrosnim, npr: audio glave, igle i glave za gramofone, riboni, zice, plastike, vakuumske cijevi (lampe), zarulje za rasvjetna tijela, itd.
- Kad su spaljena izlazna pojacala kod razglasnih pojacala, audio pojacala s opcijom vanjskih zvucnika i zvucnike s pregorenom zavojnicom.
- Ako je serijski broj proizvoda uklonjen ili preinacen jamstvo prestaje vrijediti.
- Ako je uredaj otvaran ili popravljan od osobe koja za to nije ovlastena, tj. nije navedena u popisu ovlastenih servisa.

TEHNICKI NAPUTCI

Molimo da tehnicke naputke pazljivo procitate, jer ce Vam to omoguciti da godinama uzivate bez ikakvih poteskoca u kvalitetnom uredaju koji ste izabrali.
Svaki uredaj, prije same uporabe u prostoru gdje ste mu Vi namijenili mjesto, treba poprimiti temperaturu samog prostora tzv. temperiranje. Promjene hladno - toplo i obrnuto mogu prouzrociti kvar neovisno o visokoj kvaliteti uredaja. Da bi se izbjegli svi kvarovi nastali netemperiranjem uredaja, ostavite ih prije ukljucivanja dva do tri sata (najmanje pola sata) u predvidenom mjestu, te ih tek tada prikljucite.
Za kvarove do kojih je doslo udarom groma u struju ne mozemo snositi troskove, jer do kvara nije doslo zbog neispravnosti uredaja. U slucajevima nevremena iskljucite uredaj iz mreze. Zastita uredaja od mogucih kvarova izazvanih statickim praznjenjem najsigurnija je uzemljenjem.
Montazu i instaliranje prepustite strucnim osobama, jer je to cesto u praksi dokazano kao najkvalitetnije i najjeftinije rjesenje.

Pokusate li sami popraviti uredaj morate znati da:
- Se izlazete riziku od elektrosoka
- Se pojedini elektronicki dijelovi ne smiju dirati rukama, tj. mogu se ostetiti ugradnjom elemenata koji nisu propisani od proizvodaca,
- Snosite moguce posljedice koje bi nastale nakon takvog popravka.

Audion d.o.o.

Radićeva 16, 52100 Pula

OIB: 14706237751

MB: 1947575

IBAN: HR9224840081103050780